manoire le palanquin des larmes

Geplaatst op

Manoir le palanquin des larmes is een groot verlaten landhuis aan de mooie kustlijn van het mooie Frankrijk met zijn gevarieerde landschap. Ik heb op internet niks gevonden over deze villa. De villa kwam ik onverwacht tegen. Het zou een hotel geweest kunnen zijn of wellicht huurde mensen er een appartement tijdelijk of permanent. Waarom het verlaten is weet ik niet. Op deze locatie stonden de deuren wagen wijd open en zijn er toch nog wel veel persoonlijke spullen aanwezig. Het staat al een tijd verlaten bij gezien de grote spinnenwebben die ik op zolder aan trof. Geen vernielingen of graffiti aanwezig, alleen de natuurlijke decay. Wat een mooie locatie is dit en prijs me gelukkig dat ik deze villa heb mogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *