Château Assassin’s Creed

Geplaatst op

Château Assassin’s Creed is een 18e-eeuws kasteel in Frankrijk. Het kasteel werd gebouwd door een voorname familie die veel land in Frankrijk bezit. Uit historische verslagen blijkt dat zij al sinds het begin van de geschiedenis rijk en belangrijk waren. In de begintijd waren zij een familie van ridders en ambtenaren van de overheid en later in de tijd waren er ook militaire figuren die zelfs onderscheidingen en medailles kregen. Dus eigenlijk kun je wel zeggen dat dit landhuis bij hun status paste.

Deze familie streefde ernaar het paleis van Versailles te imiteren zo las ik op internet. Oorspronkelijk waren er ook nog verschillende fonteinen. Op het landgoed staat ook een boerderij en een stalgebouw naast het kasteel, maar daar is niet veel meer van over. Deze gebouwen zijn voornamelijk Leeg . De Hamvraag met elke locatie: waarom werd het verlaten?

De familie leeft blijkbaar nog steeds . Zou het iets te maken hebben met de hoge successierechten? Of de hoge onderhoudskosten? Het blijft gissen, maar het blijft een fascinerende urbexlocatie. De grote hoeveelheid boeken zijn de laatste stillen getuigen nadat de familie elders is gaan wonen. Deze locatie is bekend vanwege het nog in tak zijnde biljarttafel in de man-cave. Wat voor gesprekken en feesten zullen hier afgespeeld hebben? Jij mag het zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *