Villa Anjo Perida

Geplaatst op

Villa Anjo Perida is een mooie verlaten chateau/ villa in Frankrijk. De locatie is ook wel bekend onder de naam Maison Alchemist en Chateau Marianne. Hier heeft een wetenschapper/alchemist met zijn vrouw Marianne gewoond blijkbaar. Feit is wel dat de Alchemist die Robert heet, ook een niet onverdienstelijk schilder was, in zijn vrije tijd dat ik aanneem. Zijn schilderijen kwam ik veelvuldig tegen tijdens mijn bezoek aan deze wonderschone locatie. Ook deze locatie is door verschillende mensen bezocht, al dan niet met de goede intenties, maar de benodigde waardevolle dingen zijn al meegenomen, door de familie of door andere mensen. Of mensen hebben spullen op andere plaatsen lopen hangen of verslepen.Des al niet te min, vond ik dit toch een mooie locatie om te fotograferen en er hangt genoeg sfeer in het huis. Het bijgebouwtje waar Monsieur Robert zijn man-cave had en waar hij schilderde en verbleef, is wondermooi om te fotograferen met het al heel lang ingetreden verval. De grote bijliggende tuin met zijn natuur moest ik zien te trotseren om bij deze villa te komen, maar de voldoening is groot als je weer een glimp uit het verleden kan fotograferen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *